HTC pripažįsta padarę klaidą, gamindami 4G LTE telefonus  (3)

JAV gyvenantys "Android" operacinės sistemos pagrindu veikiančių išmaniųjų telefonų savininkai vieną iš pagrindinių priežasčių, kodėl jų telefonai yra geresni už kitų operacinių sistemų analogus, įvardija būtent ketvirtos kartos mobilaus ryšio palaikymą. Tačiau HTC teigia, jog "4G LTE" technologijos įdiegimas komerciniu požiūriu turi vieną esminį trūkumą.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Problema slypi tame, jog šiuo metu gaminami naujieji "4G LTE" lustai yra gan dideli ir reikalauja daug energijos, be to, dar ne visos JAV valstijos yra padengtos šiuo ryšiu.

Regis, tokie konkurentai, kaip „Apple“, iš tiesų yra apgalvoję visas smulkmenas: nediegia į „iPhone“ "4G LTE" palaikymo, nes tai turėtų gerokai pakoreguoti įrenginio dizainą ir suprastintų baterijos tarnavimo laiką. Iš dalies kaip tik šias priežastis kompanija „HTC“ kaltina dėl prastų šio ketvirčio pardavimų, kurie smuktelėjo 26 procentais. Žinoma, labiausiai prie to prisidėjo kitos didžiausios konkurentės – „Apple“ ir „Samsung“.

„HTC“ finansų vadovas Winston Yung teigė, jog „pradėti anksti diegti 4G LTE lustus, kurie pastorina įrenginius ir sutrumpina jų tarnavimo laiką, buvo didžiulė klaida, tiesa, kitos kartos įrenginiai išspręs šias problemas“.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: FWD.lt
FWD.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (3)

Susijusios žymos: