Net ir „Google“ paieškos sistema „švenčia“ Lietuvos valstybės atkūrimo dieną  (29)

2012 vasario 16 dieną Lietuva mini Valstybės atkūrimo 94–ąsias metines, prisimena prieš 94 metus Lietuvos Nepriklausomybės Aktą pasirašiusius signatarus, pagerbia šaliai nusipelniusius šių laikų žmones. Ir nors ši diena svarbi tik mažai Lietuvos valstybei, į šventę dėmesį atkreipė net ir interneto gigantas – paieškos sistema „Google“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Atsidarius „Google“ paieškos sistemą iš karto lankytojus pasitinka lietuviškais motyvais padabinta juosta, kurioje „išaustas“ „Google“ pavadinimas. Nors tai ir nedidelė smulkmena, tačiau nuteikia jaukiai ir tuo pačiu paskatina susimąstyti ar mes patys, lietuviai, pakankamai vertiname ir švenčiame savos valstybės atkūrimo dieną.

Atėjus Lietuvos valstybės atkūrimo dienai, Prezidentė Dalia Grybauskaitė ragina šalies žmones deramai ir išradingai paminėti Vasario 16-ąją, nepamiršti iškelti Lietuvos vėliavų ir taip pareikšti pagarbą Tėvynei. Pasak prezidentės, valstybinės šventės proga iškelta vėliava yra ne tik pareiga, bet ir pasididžiavimo savo šalimi, patriotizmo ir pilietiškumo ženklas. Trispalvė vėliava yra lietuvių stiprybės ir vienybės simbolis.

Kadangi net ir „Google“ prisiminė mūsų šventę, nepamirškime patys pasijausti oriai ir išdidžiai – juk esame lietuviai!

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(1)
(0)
(1)

Komentarai (29)