Interneto sensacija – jaunasis reperis MattyB  (29)

MattyB arba kitaip – Matthew Morris yra Jungtinėse Amerikos Valstijose gimęs vaikas, kuris vos prieš mėnesį sulaukė savo devintojo gimtadienio. Nepaisant jauno amžiaus, Matthew sudainuotos repo stiliaus dainos „YouTube“ portale sulaukia milijonų peržiūrų.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Hip Hop“ muzikos stiliumi Matthew susidomėjo sulaukęs penkerių. Kaip jis pats sako, į tokios muzikos ritmą pasinėrė greitai ir iškart panoro pradėti mokytis šokti. Kai jo pusbrolis Marsas, devyniolikmetis reperis, persikraustė pas juos su savo šeima, MattyB klausydavo jo muzikos ir bandydavo atkartoti visus žodžius. Galiausiai Matty įkalbėjo savo pusbrolį padėti jam rašyti dainos žodžius bei sukurti pirmąjį vaizdo klipą. Pirmu šūviu jis pribloškė visus. Po pirmos savaitės buvimo „YouTube“, MattyB repo stiliaus video „Eenie Meenie“ sulaukė daugiau nei 500,000 peržiūrų, o dabar šis klipas turi beveik 4 milijonus peržiūrų.

Kaip sako Matthew mama, jis dar per jaunas vykti į gastroles ar įrašyti pirmąją dainą, bet jis be abejonės nesustos ir kartu su pusbroliu toliau kurs vaizdo klipus savo „YouTube“ kanale. Dabar jis turi beveik 400 000 kanalo prenumeratorių, o jo vaizdo įrašai iš viso buvo peržiūrėti daugiau kaip 100 milijonų kartų. Be abejo, tokio skaičiaus visiškai pakanka nuosavam verslui pradėti, ir visai logiška, jog tokį populiarumą pasiekti vaikui padėjo šeimos nariai. Na, o pirmosios Matthew dainos „Eenie Meenie“ vaizdo įrašą galite peržiūrėti žemiau:

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Whoop.lt
Whoop.lt
(10)
(2)
(8)

Komentarai (29)