Nešiojami kompiuteriai su „Intel Haswell“ palaikys NFC technologiją  (0)

Interneto portalas „Fudzilla“ dar dar kartą patvirtino informaciją, jog „Intel Haswell“ mikroprocesoriuose šalia branduolio bus integruojami ir įvairūs papildomi sisteminiai elementai. Šį kartą paaiškėjo, jog tame pačiame luste bus įdiegtas ir NFC artimojo belaidžio ryšio valdiklis.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Apie kai kuriuos platformos „Intel Shark Bay“, kuri bus anonsuota 2013 metais kartu su naujaisiais „Haswell“ mikroprocesoriais, ypatumus jau buvo rašyta kiek anksčiau. Priminsime, jog pirmą kartą „Intel“ mobiliuosiuose sprendimuose bus pasiūlyta komponuotė, kuri leis šalia procesoriaus branduolio integruoti visus sisteminės logikos elementus.

Be to, tas pats šaltinis tvirtina, jog būsimuose nešiojamuose kompiuteriuose su „Haswell“ procesoriais draugiją galybei jutiklių palaikys tokios sąsajos, kaip „Thunderbolt“, „Intel Wireless Display“ bei NFC. Pastaroji technologija suteikia galimybę keistis informacija su kitais įrenginiais, kurie yra arti vienas kito.

Kaip jau žinome, NFC plačiai naudojama mobiliose mokėjimų sistemose, todėl neatmestina galimybė, jog jau kitais metais vartotojai, įsigiję nešiojamą kompiuterį su „Shark Bay“ platforma, galės saugiai ir greitai apmokėti savo pirkinius. Kiek tai bus patogu atlikti nešiojamuoju kompiuteriu, jau kitas klausimas, tačiau NFC atsiradimas šio tipo kompiuteriuose bet kokiu atveju yra sveikintinas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Faceit.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (0)