„SkyDrive“ kaupiklis bus glaudžiai integruotas į „Windows 8“ (Video)  (0)

Duomenų laikymo interneto serveriuose paslauga „SkyDrive“ bus glaudžiai integruota į būsimosios „Windows 8“ operacinės sistemos vartotojo sąsają, pranešė „Microsoft“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„SkyDrive“ gaus specialų priedą, kuris integruos šią paslaugą į „Windows 8“ „Metro“ sąsają, o „Windows Explorer“ failų tvarkytuvas – papildomą plėtinį, leisiantį valdyti į „SkyDrive“ įkeltus failus įprastinėmis vietinių kaupiklių turinio tvarkymo priemonėmis, sakoma „Building Windows 8“ tinklaraštyje.

Pasak „Microsoft“ atstovų, „Windows 8“ operacinėje sistemoje „SkyDrive“ evoliucionuos iš įprastinės failų laikymo svetainės į tikrąją „debesijos“ (cloud computing) aplinką. Naujojoje OS „SkyDrive“ turės atlikti spartaus keitimosi failais tarp vartotojo kompiuterių  nenaudojant USB kaupiklių ar kitų tarpinių priemonių funkciją. Kiekviena „Metro“ programa turės prieigą prie „Microsoft“ „debesies“, kad būtų galima atsidaryti „SkyDrive“ esančius failus ir vėl juos tenai įrašyti, kaip ir dirbant su kompiuterio vietiniais kaupikliais.

Speciali „SkyDrive“ išplėstinio naudojimo programa, kuri galės veikti ir su „Windows 7“ bei „Vista“, leis paprastai įkelti ir parsisiųsti duomenis iš „SkyDrive“, taigi, vartotojai visada turės prieigą prie savo failų, reikės tik interneto ryšio. Skelbiama, kad bus įdiegta ir  „SkyDrive“ naudojimo neprisijungus (off-line) galimybė.

Be to, „SkyDrive“ bus įdiegta „Fetch“ funkcija, kuri ne tik sinchronizuos failus, bet ir užtikrins bet kokios talpos kaupiklio prieigą prie interneto leisdama nuotoliniu būdu atidaryti ar siųstis „SkyDrive“ failus ir peržiūrinėti jų turinį srautiniu režimu.

Šiame vaizdo siužete išsamiau pasakojama apie  „SkyDrive“ integravimą į „Windows 8“.


Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: TV3
TV3
(0)
(0)
(0)

Komentarai (0)

Susijusios žymos: