„iPad 3“ ekranas po mikroskopu: iš tikrųjų, raiška 2048×1536 (Video)  (17)

Užuominos apie padidėsiančią „iPad 3“ ekrano raišką yra turbūt pati žinomiausia naujos „Apple“ planšetinio kompiuterio charakteristika. Iki šiol apie padidėjusią raišką buvo galima spręsti iš informacijos programinėje įrangoje ir įvairių gandų, kurių šaltiniu paprastai tapdavo komplektuojančių dalių gamintojai.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Vis tik lygiai prieš savaitę interneto portalui "MacRumors" teko laimė rankomis paliesti ekraną, kuris pretenduoja atsidurti planšetiniame kompiuteryje „iPad 3“. Tvirtinama, jog ekrano įstrižainė nepasikeitė – ji ir toliau lieka 9,7“, o štai taškų tankis iš tikrųjų išaugo. Raiškos padidėjimo faktas buvo nustatytas pažvelgus į ekrano matricą pro mikroskopą.

Taigi nepakitusiame plote dabar telpa keturis kartu daugiau taškų, jei tikėtume šaltinio pateikta fotografija. Atitinkamai galima konstatuoti, jog „iPad 3“ ekrano raiška iš tikrųjų turės formulę „2048 х 1536“. Žinoma, visa tai teisinga su ta sąlyga, jog tyrimui po mikroskopu buvo pasmerktas tikras „iPad 3“ ekranas. Sprendžiant iš naujausių gandų, „iPad 3“ turės būti pristatytas jau kovo 7 d., taigi iki visos tiesos išaiškėjimo liko visai nedaug.

Daugiau informacijos apie šią naujovę išgirsite tolesniame video:

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Faceit.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (17)

Susijusios žymos: