"Samsung" atstovas patvirtino: "iPad mini" pasirodys metų pabaigoje  (5)

Gana netikėta naujiena apie "Apple" planus išleisti planšetinį kompiuterį "iPad mini" atėjo iš aršiausio amerikiečių konkurento – Pietų Korėjos kompanijos "Samsung Electronics".


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Leidinys "The Korea Times" publikavo vieno iš korėjiečių kompanijoje dirbančio aukšto lygio pareigūno nuomonę, kuri leidžia suprasti, jog gandais apaugęs "iPad mini" turėtų pasirodyti jau šių metų pabaigoje, greičiausiai prieš pat šventinį pardavimų sezoną, taip dievinamą bet kurio gamintojo.

Nors naujojo "Apple" planšetinio kompiuterio charakteristikos žinomos tik iš gandų, tačiau manoma, kad jis tirės 7,8 colio įstrižainės ir 1024×768 taškų raiškos ekraną su plonu plastikiniu rėmeliu aplink jį. Naujojo "iPad mini" kaina, manoma, apims $249-$299 kainų segmentą.

Be to, tas pats šaltinis praneša, jog, nežiūrint į visus patentinius karus tarp amerikiečių ir korėjiečių, "Samsung Electronics" ir toliau išlieka esminiu komponentų tiekėju kompanijai "Apple", tame tarpe ir jos gaminamai mobiliajai elektronikai. Pavyzdžiui, esamų kontraktų suma tarp IT gigantų lygi maždaug $9,7 mlrd., o metų pabaigoje ši suma gali padidėti iki $11 mlrd.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Faceit.lt
(1)
(0)
(0)

Komentarai (5)

Susijusios žymos: