"Sony": 41 MP "Nokia 808 PureView" kamera – seniena  (0)

Įspūdingo išmaniojo telefono "Nokia 808 PureView" prezentacija sukėlė nemažai triukšmo. Visa tai dėka fotokameros jutiklio su neįprastai didele kaip telefonui 41 MP raiška. Tačiau šis kompanijos žingsnis įtikino ne visus ir, kaip reikėjo tikėtis, kritikos pirmiausia pažėrė konkurentai.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Japonų kompanija "Sony" pavadino "Nokia 808 PureView" naudojamą technologiją tik techniniu anonsu, o ne vartotojams naudingu produktu, taip pat pažymėjo, jog 41 MP kamerų technologija – sena.

Japonų gamintojas pažymi, jog ji savo kamerose naudoja analogišką padidinimo technologiją jau maždaug metus. Bendraudamas su internetinio portalo "TechRadar" žurnalistais, "Sony" inovacijų padalinio D. Britanijoje vadovas Paul Genge teigė, jog naujas "Nokia" telefonas tiesiog gavo jau egzistuojančią technologiją: „Visiškai aišku, jog kalbama apie techninį anonsą, nei rinkai skirtą pasiūlymą; technologiją nėra nauja, tą gali pasiūlyti mūsų kameros jau virš metų.“

Paul Genge vis tik pripažįsta, jog "Nokia" pirmą kartą panaudojo technologiją išmaniuosiuose telefonuose, todėl šis faktas ir pritraukė tiek daug dėmesio. "Sony" atstovas taip pat mano, jog tinkamų rinkai produktų laikas su "Nokia 808 PureView" naudojama technologija dar neatėjo: kol kas tai labiau panašu į ketinimų deklaraciją ir "Nokia" norą būti pirmai.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Faceit.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (0)