"Nokia" darbuotojas: telefonai su "Windows Phone 8 Apollo" būs įspūdingi  (39)

Iki šių metų pabaigos rinkoje pasirodys "Nokia" išmanieji telefonai, kurie dirbs su nauja "Microsoft" mobiliąka operacine sistema "Windows Phone 8". Iki šiol kompanija nepadarė jokių oficialių pareiškimų šiuo klausimu, tačiau jau pasirodė eilė gandų apie tai, kokie bus naujieji suomių mobilūs įrenginiai.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

"Nokia" darbuotojas, kuris turėjo galimybę susipažinti su naujųjų išmaniųjų telefonų funkcionalumu, pranešė, jog įrenginiai bus įspūdingi. Reikia turėti omenyje, jog šie duomenys pasirodė būtent suomių stovyklos, todėl reikėtų į tai žiūrėti su tam tikra skepticizmo doze. Tačiau tai pirmoji informacija, tad pažiūrėkime, kas gi naujo ir įdomaus.

Savo mikrotinklaraščių tinkle Twitter@zehjotkah parašė keletą pranešimų: „Šiandien aš bendravau su Nokia darbuotojais. Įrenginiai su Apollo platforma bus neįtikėtini. Tai vis dar Microsoft platforma. Tai papasakojo ne marketingo skyriaus atstovas, ir aš juo tikiu. Jis naudojasi N9, kuris jam patinka labiau, nei Lumia su Windows Phone. Jo teigimu, išmanieji telefonai Nokia Apollo bus nuostabūs. Net nėra reikalo lyginti su dabartine Lumia linija.“

Šie duomenys, beje, papildys neseną "Nokia" vyriausiojo dizainerio pareiškimą apie tai, jog kompanija kuria revoliucinį išmanųjį telefoną, kuriam neprilygs nė vienas iš konkurentų produktų. Aišku, "Nokia" savo laiku žadėjo, jog pirmieji "Windows Phone" įrenginiai bus puikūs, ir tai tam tikra prasme įrodė. Tačiau tokių įrenginių pardavimai vis dar neturi kuo nustebinti. Galbūt "Windows Phone 8" platformos pasirodymas šį rudenį pakeis situaciją į visiškai priešingą pusę?

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Faceit.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (39)

Susijusios žymos: