„Samsung Galaxy S3“ bus pristatytas Londone gegužės 3 dieną  (7)

Kai kurie IT sektoriaus žurnalistai jau gavo oficialų pakvietimą, kuriame aiškiai sakoma „ateikite ir išvyskite naująjį Galaxy“. Renginys, kurio laukia visi „Android“ išmaniųjų telefonų fanatikai, įvyks Londone, gegužės 3 dieną, 19 valandą vietos laiku (arba 21 val. Lietuvos laiku).


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Beje, entuziastai mano, kad pranešime yra paslėptos ir užuominos. Paveikslėlyje vaizduojamas baltas lašas gali simbolizuoti keraminį korpusą, o mėlynas – šlifuoto metalo arba net plastiko korpusą. Gali būti, kad korpusai bus naudojamos abi iš išvardintų medžiagų. Dar manoma, kad „Samsung“ atsisakė „Google“ naudojamo sprendimo naudoti virtualius mygtukus ekrano apačioje. „Galaxy S3“ turės aparatinį namų mygtuką ekrano apačioje.

Kaip skelbia interneto portalas BGR.com, patikimi šaltiniai teigia, kad „Samsung Galaxy S3“ bus oficialus šių metų Olimpinių žaidynių modelis. Ko gero jis todėl ir yra pristatomas Londone. Taip pat skelbiama, kad bus kelios modelių variacijos: 16 GB arba 32 GB vidinės atminties. Kalbant apie ekraną, „Galaxy S3“ gali palaikyti FullHD raišką – 1080 horizontalių linijų, t.y. 1920×1080 taškų skiriamąją gebą - nors, žinoma, kol kas tai prognozė. Na, o procesorius bus keturių branduolių „Exynos“. JAV šis telefonas gali palaikyti LTE mobiliojo ryšio duomenų perdavimo standartą.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: FWD.lt
FWD.lt
Autoriai: Edgaras Apšega
(0)
(0)
(0)

Komentarai (7)

Susijusios žymos: