"Sony" pristatė savo pirmuosius „ultrabook“ klasės kompiuterius  (3)

Japonų kompanija „Sony“ anonsavo „VAIO T“ serijos nešiojamus kompiuterius, kurių ekrano įstrižainė siekia 11,6“ ir 13,3“. Kaip teigia oficialus pranešimas spaudai, tai yra pirmieji kompanijos „ultrabook“ tipo nešiojami kompiuteriai.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Sony VAIO T“ serijos ultrabookai turi ploną aliuminio korpusą; deklaruojamas autonominio darbo laikas su visiškai įkrauta baterija yra iki 9 valandų. Iš periferijos galima paminėti SD/MMC atminties kortelių skaitytuvą, internetinę kamerą su HD palaikymu, HDMI ir D-Sub sąsajas, bevielio ryšio adapterius Wi-Fi 802.11b/g/n ir Bluetooth 4.0, vieną USB 3.0 lizdą ir stereo garsiakalbius. Šie modeliai gali būti su SSD diskais arba hibridiniais kaupikliais. Ekranas turi LED pašvietimą; už grafikos apdorojimą atsakingas į Intel procesorių integruotas grafinis adapteris.

„Sony“ kol kas pateikia tik vienos „VAIO T“ serijos modelio – SVT1311M1E – specifikacijas. Kompiuteris gavo ULV serijos „Sandy Bridge“ mikroprocesorių „Core i3-2367M“, dirbantį 1,4 GHz taktiniu dažniu, 4 GB operatyviosios atminties, 320 GB standųjį diską; ekrano raiška – 1366×768 taškų. Įrenginio matmenys – 323×226×17,8 mm, svoris – 1,6 kg. Kompiuteryje įdiegta operacinė sistema „Windows 7 Home Premium“.

Ultrabookų„Sony VAIO T“ pardavimai turėtų prasidėti jau gegužę, tuo tarpu kaina taps žinoma vėliau.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Faceit.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (3)

Susijusios žymos: