Trys iš dešimties amerikiečių negali ištverti ilgiau nei valandą be Wi-Fi ryšio  (8)

Atlikus tyrimą paaiškėjo, kad vis daugiau amerikiečių pastebi didėjančią priklausomybę nuo belaidžio Wi-Fi ryšio. Kompanijos „Broadcom“ užsakyto tyrimo rezultatai parodė, jog 60 procentų respondentų negali praleisti visos darbo dienos be Wi-Fi prisijungimo taško paieškos. Trys iš dešimties atsakė, kad jie negali būti be Wi-Fi ryšio ilgiau nei valandą.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Apklaustieji žmonės teigė, kad norėdami gauti greitą ir patikimą Wi-Fi prieigą mielai mainais galėtų kai ką paaukoti. Devyni iš dešimties už Wi-Fi prieigą paaukotų vieną iš mėgstamiausių užsiėmimų prisijungus. Aukojamųjų veiklų sąraše – „Twitter“ (paaukotų 57 % teigiamai atsakiusių), „Facebook“ (50 %), tuo tarpu trečdalis (34 %) galėtų netikrinti pašto dėžučių.

Priklausomybė yra tokia stipri, kad daugelis paaukotų realesnius daiktus – šokolado plytelę (43 %), o likti be kavos, mainais į Wi-Fi ryšį, pasiryžtų net 39 % apklaustų amerikiečių. Didėjančią šalies priklausomybę nuo Wi-Fi prieigos lemia didesnė turinio atnaujinimo bei aukštos raiškos vaizdo transliacijų paklausa mobiliuosiuose prietaisuose.

Michael Hurlston, „Broadcom Mobile&Wireless“ grupės viceprezidentas teigia, kad galimybė prisijungti prie Wi-Fi ryšio žmonėms tapo tokia pat svarbi, kaip ir rytinis kavos puodelis. Bet šiandieniniai Wi-Fi įrenginiai nebuvo kurti tokiems poreikiams ir sprogimo pavidalu išaugusiam vartojimui.

Tam, kad būtų patenkintas žmonių poreikis turėti spartų ir patikimą ryšį, reikalingi greitesni, toliau siekiantys, daugiau aprėpiantys ir labiau energiją taupantys penktosios kartos (5G) Wi-Fi įrenginiai. Iki šių metų pabaigos tokie įrenginiai bus pradėti gaminti ir palaikys 802.11ac standarto reikalavimus.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: FWD.lt
FWD.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (8)