Steve Jobs norėjo sukurti „iCar“?  (25)

Pasirodo, jog vienas iš „Apple“ įkūrėjų Steve Jobs norėjo sukurti dar vieną, tačiau bendram įmonės profiliui nelabai įprastą gaminį – „iCar“. Jei anksčiau tai galėjo pasirodyti kaip eilinis balandžio 1-osios pokštas, tai situacija apsivertė aukštyn kojomis po to, kai šią informaciją paskelbė vienas iš „Apple“ direktorių valdybos narių.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Mickey Drexler teigimu, Steve‘as dar būdamas gyvas iš tikrųjų mąstė apie tai, kaip būtų galima sukurti automobilį, kuris taptų komerciniu modeliu. „Jūs tik pažiūrėkite į automobilių pramonę Jungtinėse Valstijose. Tai juk tikra amerikietiška tragedija! Kas gi daro tokius automobilius?“ – pasakojo M. Drexler. „Prieš savo mirtį Steve Jobs svajojo sukurti „iCar“. Tiesa, jis niekada jo neprojektavo“.

Mickey Drexler taip pat pažymėjo, jog jei Steve Jobs būtų pakakę laiko automobiliui „iCar“ sukurti, pastarasis būtų tapęs labai populiarus. „Apple“ valdybos nario teigimu, „iCar“ labai lengvai būtų užėmęs 50 % automobilių rinkos (matyt, turima omenyje JAV rinką).

Kartu Mickey Drexler pareiškė, jog visiškai nenorėtų atsidurti dabartinio „Apple“ vadovo Timo Cooko vietoje. Dėl kokių priežasčių, jis to neįvardino, tačiau jį patį galime nuraminti: jis juo ir netapo.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Faceit.lt
(1)
(0)
(1)

Komentarai (25)