Kas bus, jei panaudosite „Nokia Lumia 900“ vietoje plaktuko? (Video)  (30)

Vartotojas, pasivadinęs techcraver 2012 m. gegužės 18 d. į „YouTube“ įkėlė vaizdo medžiagą, kurioje bando savo „Nokia Lumia 900“ ekrano tvirtumą. Kaip teigia pati „Nokia“, stiklas šiame modelyje montuojamas ne bet koks, o „Corning Gorilla“. Tačiau kas bus, jei telefoną panaudosime vietoje plaktuko?


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Galbūt skamba absurdiškai, tačiau kaip tik toks testas ir buvo atliktas. Paėmęs tikrų tikriausią vinį ir plaktuką, filmuko autorius atliko keletą smūgių tiesiai į ekraną, tačiau šis liko sveikas ir funkcionuojantis.

Kitas „bandymas“ buvo atvirkštinis – naudojant „Nokia 900“ telefoną buvo kalama vinis į medinę lentą, naudojant ekrano plokštumą, tačiau jokių akivaizdžių sugadinimų taip pat nematyti. Maža to, vaizdo medžiagos pabaigoje į klipo autoriaus telefoną paskambina draugas ir pradedamas pokalbis.

Beje, tokios pat klasės ekranas montuojamas ir į „Nokia Lumia 800“ Kaip manote, galbūt patvarumo požiūriu į rinką grįžta „Nokia 3310“ laikai? Na, o apie patį bandymą spręskite peržiūrėję žemiau pateiktą įrašą:

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: FWD.lt
FWD.lt
Autoriai: Redas Šimelis
(0)
(0)
(0)

Komentarai (30)