"Samsung" į atvirus vandenis paleido muzikos tarnybą "Music Hub" (Video)  (2)

Kompanija "Samsung" pranešė, jog oficialiai debiutuoja jos muzikos tarnyba "Music Hub", kuri iš esmės yra "Spotify" analogas. Naujasis "Music Hub" naudoja neseniai korėjiečių įsigytą debesų media paslaugą "mSpot" ir siūlo maždaug 19 mln. kompozicijų.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Taip pat siūloma individuali debesų saugykla, kuri leidžia paslaugą užsiprenumeravusiems vartotojams prie savo muzikos gauti prieigą iš penkių skirtingų įrenginių. "Music Hub" prenumerata mėnesiui kainuoja $16 (~ 43 lt). Gauti prieigą prie naujos "Samsung" tarnybos bus galima gauti išmaniojo telefono bei planšetinio kompiuterio, taip į asmeninį kompiuterį įdiegtos interneto naršyklės pagalba. Beje, kompanija planuoja "Music Hub" palaikymą suteikti ir savo "Smart TV" televizorių linijai, garso stotelėms ir net šaldytuvams, kurie turi prieigą prie interneto (aišku, kaip šie šaldymo įrenginiai galės garsiniu pavidalu atkurti muzikines kompozicijas, kol kas neaišku). Vartotojams taip pat bus prieinama sinchronizacija su "iTunes" ir galimybę siųsti muziką bei grojaraščius į debesų tarnybą, kuriais bus galima pasinaudoti nuotoliniu būdu. Kiekvienam "Premium" paskyros savininkui bus prieinama 100 GB talpykla, tačiau kol kas nepanašu, jog "Samsung" ketina leisti naudotis tokiomis erdvėmis kitkam, nei muzikai.

"Music Hub" turėtų debiutuoti išmaniajame telefone "Samsung Galaxy S III", tačiau vėliau kompanija ketina sutekti prieigą prie naujos muzikos tarnybos ir naujiems telefonams, bei planšetiniams kompiuteriams. Pranešama, jog naujovė bus prieinama ir "Galaxy S II" bei "Galaxy Note", o taip pat kitoms platformoms, tarp kurių minima ir "iOS". Daugiau apie šią paslaugą žiūrėkite tolesniuose video:


Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Faceit.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (2)

Susijusios žymos: