Valdymo balsu funkcija pasirodys ir LG išmaniuosiuose telefonuose  (0)

Kompanija "LG Electronics", sekdama "Apple" ir "Samsung" pavyzdžiu, savo išmaniuosiuose telefonuose realizuos valdymo balsu galimybes, praneša interneto portalas "SlashGear".


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Balso komandų sistemos "LG Quick Voice" dėka vartotojai galės dirbti su kalendoriumi, kontaktų knyga, skambučių sąrašu ir SMS žinutėmis, žadintuvu, kartografinėmis ir kitomis programomis. Be to, naujasis instrumentas leis atlikti paiešką, gauti informaciją apie orus ir finansines suvestines.

"LG Quick Voice", šaltinių teigimu, debiutuos išmaniajame telefone "Optimus Vu", o tai įvyks birželio mėnesio pabaigoje. Iš pradžių sistema bus siūloma mobiliais įrenginiais, kurie skirti P. Korėjos rinkai; vėliau, matyt, sistema debiutuos ir kitoms rinkoms skirtuose išmaniuosiuose telefonuose.

LG atstovai taip pat pranešė, jog liepos mėnesį asmeninį asistentą gaus ir "Optimus LTE II", kuris su tokiu funkcionalumu iš pradžių taip pat pasirodys tik namų rinkoje. Kada kitų regionų vartotojai galės pasimėgauti nauja balso valdymo sistema, LG atstovai informacijos nepateikė.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Faceit.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (0)

Susijusios žymos: