Gandai: HTC užsiminė apie savo nuosavą „Siri“ ir „S Voice“ analogą  (0)

Gana įdomus paveiksliukas pasirodė kompanijos HTC socialinių tinklų „Facebook“ ir „Twitter“ puslapiuose: juose matomas naujasis „HTC One X“, kurio ekrane puikuojasi dialogas su… šunimi. Beje, pats telefonas, matyt, gana nuoširdžiai bando palaikyti pokalbį su keturkoju augintiniu ir net atsako į išlotas ir kitokiu garsu išreikštas replikas.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Žinoma, bendravimas su gyvūnu yra išgalvotas, o apie tai byloja žemiau pateiktas užrašas, prašantis šunų mylėtojus atleisti autoriams už netikrą sceną. Beje, raudonas atspaudas „Top Secret“ leidžia suprasti, jog kompanija HTC greičiausiai kuria savo nuosavą balsu valdomą asistentą, kokį jau turi „Apple“ („Siri“) ir kuris jau tapo bene pagrindiniu „saldainiuku“ išmaniajame telefone „iPhone 4S“ (aišku, po „iOS 6“ finalinės versijos debiuto „Siri“ atsiras ir planšetiniame kompiuteryje „iPad“).

Priminsime, jog savo asmeninio asistento, kuris siūlo vartotojui su įrenginiu bendrauti natūralia kalba, versijas jau turi kompanija „Samsung Electronics“ („S Voice“), o visai neseniai apie tai pranešė kompanija LG, anonsuodama savo firminę technologiją „Quick Voice". Tad visai nenuostabu, jog konkurentams aktyviai diegiant naują funkciją į savo produktus, nuo jų bando neatsilikti ir taivaniečių HTC.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Faceit.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (0)

Susijusios žymos: