HP pripažįsta „Pavilion“ kompiuterių pagrindinių plokščių broko padidėjimą  (5)

Kompanijos HP garantinio aptarnavimo padalinys užfiksavo padidėjusį ir normos ribas viršijantį pagrindinių plokščių broko lygį, o su problemomis šį kartą susidūrė stacionarūs „Pavilion“ serijos kompiuteriai.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Kalbama apie praėjusių metų kompiuterių linijas „Pavilion Elite HPE-4xx“, „Pavilion P66xx“ ir „Pavilion Slimline S5660f“ (visą modelių sąrašą galima rasti šiame puslapyje).

Kadangi aukščiau paminėtos kompiuterių linijos turi tiek „Intel“, tiek ir AMD platformas, problema gali slypėti nekokybiškuose vieno iš HP kontraktinių gamintojų tiekiamuose komponentuose. HP daugiau detalių neatskleidė, tačiau ragina nesijaudinti: broko procentinis lygis toks, jog atšaukti problemines pagrindines plokštes ar net visą kompiuterių partiją kompanija nesiruošia.

Reikia pažymėti, jog jaudintis reikėtų visiems minėtų kompiuterių linijų pirkėjams, kurie gyvena ne JAV ar Kanadoje. Šių šalių gyventojams HP suteikia papildomą vienerių metų garantiją (būtent motininėms plokštėms), taip pat įsipareigoja apmokėti pašto išlaidas, jei kompiuteris bus atsiųstas į garantinį skyrių. Visi kiti, sprendžiant iš esamos informacijos, jei tik kils problemų, turės verstis patys, kaip išmano. Beje, minimos „HP Pavilion“ kompiuterių problemos senos, kaip pasaulis: nėra vaizdo, nuolatiniai sistemos persikrovimai arba pakibimai POST proceso metu.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Faceit.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (5)

Susijusios žymos: