Stebėjimo kamera užfiksavo žmogaus kelnėse užsiliepsnojusį „iPhone“ (Video)  (15)

Jau ne kartą rašėme apie „Apple“ išmaniojo telefono „iPhone“ „sprogų charakterį“, įskaitant įvykius Jungtinėse Valstijose, Australijoje ir kitose šalyse. Tačiau tai, kas įvyko su 17-mečiu Suomijos gyventoju Henri Helminen, galima laikyti akivaizdžiu „iPhone“ „karšto būdo“ įrodymu.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Pirma, mobilus įrenginys užsidegė prie pat žmogaus kūno, tiksliau, vaikino kelnių kišenėje, antra, pastarąjį incidentą užfiksavo stebėjimo kamera. Kaip matyti vaizdo klipe, nieko neįtariantis suomis išlipo iš automobilio kabinos, žengė porą metrų ir… iš jo kelnių kišenės pasirodė tankūs balti dūmai. „iPhone“ savininkas, skirtingai nei kalba įvairūs anekdotai, sureagavo gana greitai ir iš karto į šoną šveitė dūmus skleidžiantį mobilų įrenginį.

Kodėl „iPhone“ užsinorėjo taip pasielgti, nepranešama, tačiau teigiama, jog „Apple“ išmanusis telefonas buvo pirktas 90 dienų prieš šį įvykį, taigi tikėtina, jog tai modelis „iPhone 4S“. Ir kaip neprisiminsi tų juokelių apie „karštus suomių vyrukus“? O „Apple“ turbūt ne veltui primena apie maksimalią +35 °C aplinkos temperatūrą, kurios viršyti šio prietaiso eksploatavimo metu nederėtų. Tačiau kas dėl šio įvykio kaltas, vėl galima tik spėlioti.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Faceit.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (15)

Susijusios žymos: