TSMC vilioja klientus būsimu 20 nm technologiniu procesu  (9)

Vienas didžiausių pasaulyje kontraktinių mikroschemų gamintojų, kompanija TSMC, pareiškė apie ketinimus forsuoti savo planus ir skubiai pereiti prie 20 nm technologinio proceso. Kompanija ketina investuoti mažiausiai 700 mln. USD į naujo tyrimų ir mokslo centro sukūrimą, kuris užsiims 20 nm technologija.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Be to, atitinkamo centro statyba prasidės dar šiais metais, o ne 2013 m., kaip buvo manoma anksčiau. Industrinių šaltinių, kuriuos cituoja portalas „DigiTimes“, teigimu, kompanijos TSMC ir jos dukterinės įmonės „Global Unichip“ atstovai jau ėmėsi darbų, leisiančių pritraukti klientų, kurie suinteresuoti 20 nm technologija. Kol kas gamintojas daugiausia dėmesio skiria potencialiems užsakovams, kurie bazuojasi Jungtinėse Valstijose (taip pat ir „Apple“).

Bandomoji 20 nm produkcija nuo TSMC konvejerių nužengs, greičiausiai, 2013 metų pabaigoje. Įdomu tai, jog galingiausiu varžovu taivaniečių gamintojas įžvelgia P. Korėjos elektronikos gigantą „Samsung“, o ne „naftos doleriais maitinamą“ „Globalfoundries“. Savo ruožtu, didesnis dėmesys užsakovams iš JAV yra suprantamas, kadangi būtent noras pervilioti „Apple“ pas save yra vienas iš didžiausių TSMC tikslų (to nepavyko kol kas padaryti net ir vykstant žiaurioms teisminėms batalijoms tarp „Samsung“ bei „Apple“).

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Faceit.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (9)

Susijusios žymos: