Jaunas taivanietis mirė užsižaidęs „Diablo 3“  (18)

Taivane 18 metų jaunuolis mirė po to, kai 40 valandų be pertraukos žaidė kompiuterinį žaidimą „Diablo 3“, praneša „United Daily News“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Vaikinas, įvardijamas tik Chuango pavarde, liepos 13 dieną išsinuomojo vietą vienoje interneto kavinėje Tainano mieste. Jis be perstojo, net nepavalgydamas, žaidė beveik dvi paras.

Liepos 15 dieną kavinės darbuotojai pastebėjo, kad jaunuolis prigulė ant stalo. Pažadintas jis atsistojo, žengė kelis žingsnius ir nugriuvo. Nuvežus į ligoninę, medikai paskelbė, kad 18-metis mirė.

Manoma, kad Chuangas mirė dėl pernelyg ilgo sėdėjimo ir išsekimo.

Tai jau antras atvejis Taivane šiais metais, kai žmogus miršta žaisdamas kompiuteriu. Vasarį vyras mirė po to, kai 23 valandas be pertraukos žaidė „League of Legends“.

Panašių atvejų užfiksuota ir kitose šalyse.

Gegužę skelbta ir apie kito „Diablo 3“ entuziasto mirtį: 32 metų žaidėjas Russello Shirley surengė 72 valandų žaidimo maratoną be poilsio pertraukėlių ir jo organizmas neatlaikė tokios rimtos psichologinės ir emocinės apkrovos. Be to, žaidėjo draugų teigimu, jis ilgą laiką kovojo su apnėjos sindromu (kuomet kvėpavimas sustoja 10-čiai ar daugiau sekundžių).

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: 15min.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (18)