"Samsung Odyssey" ir "Marco" gali tapti pirmaisiais telefonais su "Windows Phone 8"  (1)

Pirmąja iš kompanijų, kuri pristatys išmaniuosius telefonus su operacine sistema "Windows Phone 8" iš karto po jos debiuto, panašu, jog gali tapti ne suomių "Nokia", tačiau korėjiečių "Samsung". Žodis „išmanieji telefonai“ neatsitiktinai paminėtas daugiskaitoje, kadangi kompanija ketina išleisti kelis mobiliuosius įrenginius.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Pastaroji informacija tapo žinoma patentinės kovos teismuose tarp "Samsung" ir "Apple" įkarštyje. Tiesa, kokiu būdu dar nepasirodę telefonai, žinomi kodiniais pavadinimais "Odyssey" ir "Marco", yra susiję su amerikiečių ir korėjiečių dvikova, kol kas sunku pasakyti, tačiau faktas išlieka faktu. Abu išmanieji telefonai gaus 28 nm dviejų branduolių "Qualcomm Snapdragon MSM8960" mikroprocesorių, dirbantį 1,5 GHz taktiniu dažniu. Būtent šis procesorius "Microsoft" naudojamas operacinei sistemai testuoti, atitinkamai, būtent šis procesorius bus geriausiai optimizuotas darbui su "Windows Phone 8". Taip pat abu įrenginiai palaikys mobiliojo ryšio standartus LTE bei HSPA+ 21 Mbit/s.

"Samsung Odyssey" gaus 4,65“ įstrižainės 1280 x 720 raiškos "Super AMOLED" ekraną, dvi vaizdo kameras – 8 MP raiškos nugarinėje dalyje ir 2 MP raiškos priekyje, NFC technologijos palaikymą. Savo ruožtu, "Samsung Marco" gaus kiek mažesnį, 4“ įstrižainės, ekraną su 800 x 480 raiška ir "Super AMOLED" matrica, 5 MP raiškos kamerą nugarinėje dalyje.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Faceit.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (1)

Susijusios žymos: