Japonai iš detalių sukūrė nuosavą „iPhone 5“ prototipą (Video)  (3)

Japonijos bendrovė „iLab Factory (kuri remontuoja „iPhone“ telefonus ir prekiauja jų atsarginėmis dalimis) savo interneto svetainėje patalpino nuotraukas prietaiso, kuris galėtų būti naujas išmaniojo „Apple“ telefono modelis.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Tiesa, tai nėra oficialius šiuo metu laukiamo "iPhone 5" prototipas. Per pastaruosius kelis mėnesius keli interneto leidiniai patalpino savo svetainėse naujojo „iPhone“ dalis, o „iLab Factory“ vieni iš pirmųjų surinko iš jų naują aparatą. Nenurodoma, iš kokio šaltinio remontuotojai gavo dalių ir ar visos jos nėra naudojamos kituose šiuo metu egzistuojančiuose telefonų modeliuose.

Telefonas panašus į „iPhone 4S“ ir į „iPhone 4“. Galinė telefono korpuso dalis pagaminta iš metalo. Ekranas didesnis, o kameros akutė yra priekinės korpuso dalies centre, o ne šone, kaip ankstesnių telefonų. Ausinių lizdas perkeltas į apatinę aparato dalį.


Neįmanoma patikrinti, ar aparatas autentiškas. Įmanomas ir toks variantas, kad komponentus, iš kurių surinktas aparatas, entuziastai pagamino trimačiu spausdintuvu arba tai tiesiog „Apple“ mistifikacija. Daugiau šio japoniško prototipo nuotraukų rasite čia.

Tikimasi, kad naują, jau šeštą išmanųjį „iPhone“ telefoną „Apple“ pagamins 2012 m. rudenį. Pagal vieną versiją, telefonas bus pavadintas „iPhone 5“, pagal kitą – „The new iPhone“ („Naujasis iPhone“).

„Apple“ iki prezentacijos neviešina detalių apie savo naujus gaminius, tačiau kartais informacija nuteka. 2010 m. likus porai mėnesių iki tuometinio naujausio „iPhone“ modelio anonso, internete pasirodė telefono nuotraukos. Kaltininkas buvo „Apple“ darbuotojas, pamiršęs išmaniojo telefono prototipą San Francisko bare.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: delfi.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (3)

Susijusios žymos: