Buvusio „Google“ darbuotojo patarimas programuotojams: nesimokykite daug skirtingų kalbų  (17)

Jei esate programuotojas ir norite gauti darbą didelėje kompanijoje, nesimokykite daugybės skirtingų programavimo kalbų, o verčiau tapkite vienos kalbos ekspertu, pataria buvęs „Google“ darbuotojas Leo Polovetsas.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Pavyzdžiui, jei norite įsidarbinti „Google“, dauguma jos produktų parašyti „Java“ kalba, todėl geriausia būtų puikiai išmokti šią programavimo kalbą, praneša Businessinsider.com.

„Žinoma, būti kelių programavimo kalbų ekspertu – dar geriau, tačiau niekas iš jūsų to nereikalaus, jei dar tik baiginėjate studijas, – teigia L.Polovetsas. – Pavyzdžiui, pagalvokite, kaip renkami žaidėjai aukščiausio lygio krepšinio komandai. Ar norėtumėte turėti penkis žaidėjus, kurie gerai žaidžia visose pozicijose, ar verčiau rinksitės idealų gynėją, puikų centro puolėją ir nuostabų snaiperį? Pirmu atveju komanda būtų stipri, bet antroji būtų nepakartojama.“

Jis taip pat pataria turėti bent vieną ar kelis skirtingus sugebėjimus: įsigilinti į algoritmus, programų dizainą ir architektūrą, vartotojo sąsajos, duomenų bazių kūrimą ir pan. Tokiu atveju būsite dar patrauklesnis potencialiam darbdaviui.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: 15min.lt
(2)
(0)
(0)

Komentarai (17)