„Apple iPhone 5“ bus lieknesnis už „Samsung Galaxy S III“  (8)

Kinų žurnalistai atrado gana įdomios informacijos apie būsimą „Apple“ išmanųjį telefoną „iPhone 5": pasirodo, šis įrenginys taps vienu iš ploniausių pasaulyje, o pagal šį kriterijų aplenks netgi „Samsung“ flagmaną „Galaxy S III“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Pranešama, jog naujos kartos „Apple“ telefono korpusas bus viso labo 7,6 mm storio, o visa tai bus pasiekta pasinaudojus garsiuoju SHARP IGZO ekranu, kuriame jutiklinis sluoksnis „sumiksuotas“ su pačia matrica. Šaltinio teigimu, „iPhone 5“ savo matmenimis aplenks dar ir „HTC One S“ – dar vieną modernų telefoną, kurį baisu laikyti rankose dėl itin plono korpuso.

Publikuotoje fotografijoje taip pat palyginami dabartinio „iPhone 4S“ ir būsimo naujos kartos „Apple“ telefono korpusai (tiksliau jų apatinė briaunos dalis), kuriuose matoma keletas skirtumų: „iPhone 5“, tikėtina, nerasime 30 kontaktų jungties, o vietoj jo užteks ir 9 kontaktų sąsajos – tai vienas iš naujausių „Apple“ pasiekimų. Taip pat iš abiejų pusių įmontuoti garsiakalbiai, taip pat 3,5 mm garso išvestis, skirta ausinėms.

Kartu su abiejų „iPhone“ versijų nuotrauka taip pat buvo publikuota ir papildoma informacija apie naujos kartos „Apple“ išmanųjį telefoną: jis bus 124 mm ilgio, ir 58,5 mm pločio (priminsime, jog „iPhone 4S“ šis parametras lygus 58,6 mm, taigi skirtumas praktiškai niekinis).

Sprendžiant iš anksčiau pasirodžiusių gandų, „Apple iPhone 5“ bus anonsuotas rugsėjo 12 d. Oficialaus patvirtino kol kas nebuvo, tačiau su tokia data sutinka tikrai nemažai šaltinių.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Faceit.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (8)

Susijusios žymos: