„Samsung” pristatė juodąjį „Galaxy S3″  (12)

Kai gegužės 3-ią dieną „Samsung“ parodė naująjį „Galaxy S3“, žmonės nesuprato, kodėl „Samsung“ atsisakė jau klasikine telefonų spalva tapusios juodos.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Panašu, kad tai buvo tik protingas „Samsung“ žingsnis, bandant palaikyti didelius „S3“ pardavimus, nes neseniai „Samsung“, socialiniame tinkle „Facebook“ paviešino kelias juodojo „Galaxy S3“ modelio nuotraukas, o tai reiškia, kad greičiausiai šios spalvos modelį pamatysime ir ant prekystalių. „Samsung“ šiomis nuotraukomis demonstravo ypatingąsias „Sasmung Galaxy S3“ funkcijas – „S Beam“ ir „Smart Stay“. Tiesa, panašu, kad šiomis nuotraukomis norėta ne tik pademonstruoti ypatingas funkcijas, bet ir sukelti šurmulį žiniasklaidoje ir taip „priminti apie save“.

Vienas iš būdų palaikyti sėkmingus telefonų pardavimus – išleisti naujas jų spalvas, todėl „Samsung“ sprendimas išleisti juodą „S3“ versiją kiek vėliau, panašus į marketingo triuką, kuris turėtų sukelti dar vieną pardavimų bangą.

Iki šiol abu „Galaxy S“ serijos gaminiai buvo gaminami ir juodos spalvos, todėl atrodė keista, jog gaminys iš tos pačios „Galaxy S“ šeimos juoda spalva pasigirti negalės. Tačiau dabar darosi panašu, kad juodas „Galaxy S3“ bus, o sprendimas šios spalvos „S3“ išleisti vėliau, yra tik marketingo triukas.

Kuris iš trijų „S3“ modelių jums atrodo gražiausiai? Kaip manote, ar pasiteisins šis „Samsung“ sprendimas?
Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: FWD.lt
FWD.lt
Autoriai: Erik Murin
(0)
(0)
(0)

Komentarai (12)

Susijusios žymos: