Pasirodė spaudai skirta „Samsung N7100 Galaxy Note II“ nuotrauka  (4)

Iki oficialaus išmaniojo telefono „Samsung Galaxy Note II“ debiuto liko visai nedaug – vos kelios savaitės. Nenuostabu, jog informacija apie šį „planšetofoną“ plūsta viešumon jau ne dienomis, o valandomis.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Portalas „GSMArena“ publikavo nuotrauką, kuri leidžia įsivaizduoti, kaip atrodys antros kartos „Galaxy Note“. Šaltinio teigimu, tai oficiali „Samsung N7100 Galaxy Note II" fotografija, kuri turėtų tapti reklaminės medžiagos dalimi.

Nors šaltinis negali garantuoti dėl nuotraukos tikrumo, tačiau ji gana neblogai atspindi gandus apie naująjį „Galaxy Note II“, t. y. naujokas gaus panašų dizainą, kaip ir dabartinio korėjiečių flagmano „Galaxy S III“. Taigi jei tai yra eilinė kokio nors „Samsung“ gerbėjo padaryta nuotrauka, ji nelabai toli nuo tiesos.

Kartu su fotografija anoniminis šaltinis pateikė ir eilę techninių specifikacijų, patvirtindamas ankstesnius gandus. Tikimasi, jog išmanusis telefonas gaus 5,5″ įstrižainės ir 1280×800 raiškos ekraną su „Super AMOLED“ matrica. „Galaxy Note II“ aparatinės dalies pagrindą sudarys keturių branduolių „Exynos 4 Quad“ procesorius, dirbsiantis 1,5 GHz taktiniu dažniu. Be to, bus įdiegta 8 MP raiškos kamera, kaip ir „Galaxy S III“.

Atnaujinimas „Android 4.1 Jelly Bean“ vis dar kuriamas antros kartos telefonui „Galaxy Note“, tokiu būdu, debiuto metu išmanusis telefonas gaus „Android 4.0 Ice Cream Sandwich“. Galiausiai šaltinis pranešė, jog atnaujinimą „Jelly Bean“, skirtą „Galaxy S III“, gamintojas anonsuos kartu su „Galaxy Note II“. Priminsime, jog specialus „Samsung“ renginys įvyks rugpjūčio 29 d., ir jei ten nebus pristatytas naujasis „Galaxy Note II“, gerbėjai mažų mažiausiai labai nustebs.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Faceit.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (4)

Susijusios žymos: