HP: Mūsų planšetinis kompiuteris bus ypatingas  (5)

Išgyvenusi ne pačią maloniausią patirtį su planšetiniu kompiuteriu „TouchPad“, kuris 2011 m. patyrė visišką fiasko, kompanija HP po visų struktūrinių permainų ir perstumdymų aukščiausiuose vadovybės sluoksniuose nusprendė susikoncentruoti į įprastą jai verslo segmentą. Tiesa, dabar kompanijos viduje vėl atgijo kalbos apie „pergalingo“ planšetinio kompiuterio sukūrimą.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Spendžiant iš HP atstovų pareiškimų ir šviežių reklaminių vaizdo klipų, kompanija ketina išleisti planšetinį kompiuterį, skirtą verslininkams bei visiems tiems, kurie jį žada naudoti daugiau darbo reikalais, o ne pramogoms.

Lengva atspėti, jog HP planšetė gaus x86 architektūros procesorių ir naudos operacinę sistemą „Windows 8“. Kaip žinia, privilegijuotų „Microsoft“ partnerių, kuriems bus leista šiemet anonsuoti savo „Windows RT“ planšetes, sąraše kompanijos HP nėra. Tai reiškia, jog iš planų sprendimai su ARM procesoriais jau pašalinti. Duodami interviu interneto portalo CRN žurnalistams, HP atstovai leido suprasti, jog naujasis kompanijos planšetinis kompiuteris bus skirtas komerciniam sektoriui, ir daug techninių sprendimų padarys jį unikalų. Daugiau detalių apie savo sprendimą kompanijos atstovai pažadėjo paviešinti artimiausiu metu.

Sprendžiant iš turimos informacijos, HP planšetė galės būti lengvai integruojama į kompanijų informacinę sistemą, suteikdama kompanijų darbuotojams įprastus darbo instrumentus. Firminės HP kreditinės ir lizingo programos leis pirkėjams sumažinti šių įrenginių įsigijimo momentines išlaidas. Įdomu tai, jog HP savo būsimo produkto konkurentu „Microsoft“ planšetės „Surface“ nelaiko. Kompanijai „Microsoft“ jos planšetė yra galimybių demonstravimas ir pavyzdys, kuriuo turėtų sekti jos partneriai. Vargu, ar „Microsoft Surface“ konkuruos ir su HP ultrabook klasės kompiuteriais, kadangi „Surface“ klaviatūra nėra skirta nuolatiniam naudojimui, tuo tarpu tradicinei klaviatūrai patogumu darbo metu vargu ar kas prilygs.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Faceit.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (5)