Daniškas elektromobilis QBEAK bus pristatytas jau šiemet (Video)  (0)

Elektromobilių populiarumas leidžia pasireikšti naujiems automobilių gamintojams. Būtent tuo naudojasi ir Danijoje įsikūrusi firma „ECOmove“, kuri paskelbė, kad gamins savo elektromobilį QBEAK.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Vienas iš didžiausių šio elektromobilio privalumų - didelis įveikiamas atstumas. Pilnai įkrautais akumuliatoriais jis gali nuriedėti iki 300 km, o maksimalus greitis siekia 120 km/h. Viso to leidžia pasiekti 95 arklio galių elektrinis variklis.

Taip pat žavi ir šio automobilio transformavimo galimybės - nors interjero nuotraukų projekto autoriai kol kas nepateikia, tačiau teigiama, kad salonas bus itin funkcionalus ir sutalpins iki šešių sėdynių. Be to, išmontavus sėdynes, jis gali tapti neblogu krovininiu automobiliu. Taip pat gali būti keičiamas ir akumuliatorių skaičius.

Šio automobilio ilgis beveik trys metrai ir jis turi dvi slankiojančias duris šonuose. Tai reiškia, kad nebus problemų šį automobilį pastatyti aikštelėje. Kadangi vairuotojas sėdi per vidurį, jam nebus problemų išlipti per kurią tik nori pusę.

Šis elektromobilis draugiškas gamtai ne tik todėl, kad yra varomas elektra, tačiau ir dėl jo gamybai panaudotos lengvos bei nesunkiai perdirbamos medžiagos. Taip pat gamintojai tikina, kad šio automobilio eksploatacija bus dvigubai pigesnė nei paprasto, vidaus degimo varikliu varomo automobilio. Tačiau QBEAK kaina dar nėra paskelbta.

Planuojama, kad automobilio gamyba bus pradėta dar šiais metais, o šiuo metu danų kompanija jau priima pirmuosius užsakymus.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: 15min.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (0)

Susijusios žymos: