"Samsung", "Sony" ir LG išleis "Nexus" serijos telefonus šiemet?  (0)

Dar šių metų gegužės mėnesį dienraštis "The Wall Street Journal" pranešė, jog šiemet mes pamatysime daugybę "Nexus" šeimos įrenginių, tačiau nuo to laiko jokios papildomos informacijos taip ir nepamatėme. Antra vertus, šiomis dienomis buvo nutekinta informacija apie japonų operatoriui "NTT DoCoMo" skirtus mobiliuosius, tarp kurių pastebėti iš karto trys "Nexus" išmanieji telefonai.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Įrenginiai, apie kuriuos kalbama – tai modeliai "Samsung Galaxy Nexus II" (apie pastarąjį prieš kurį laiko jau sklandė gandai), "Sony Xperia Nexus" ir "LG Optimus Nexus". Įdomu tai, jog visi trys telefonai palaikys NFC standartą, o "LG Optimus Nexus" nuo konkurentų skirsis korpusu, kuris bus apsaugotas nuo drėgmės. Iš pradžių (gegužės mėnesio ganduose) buvo tikimasi, jog šiemet mes pamatysime penkis "Nexus" įrenginius, tačiau "Google" jau pristatė planšetinį kompiuterį "Nexus 7" ir multimedia priedėlį "Nexus Q", tad visai tikėtina, jog šie išmanieji telefonai bus paskutinieji šių metų "Nexus" atstovai.

Pastaruoju metu minėta informacija dar nėra oficialiai patvirtinti nei paieškos giganto, nei jo partnerių, tačiau jei šiemet mes iš tikrųjų pamatysime tris naujus "Nexus" telefonus, tai leis kalbėti apie naują "Google" žingsnį, stiprinant vertikalią "Android" ekosistemos integraciją ir plečiant etaloninių įrenginių, kurie bus prieinami rinkoje vienu metu, spektrą. Taip pat nereikėtų pamiršti ir apie galimybę, jog bus išleistas ir planšetinis kompiuteris "Nexus" su 10“ įstrižainės ekranu.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Faceit.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (0)

Susijusios žymos: