"Ubisoft": PC žaidimų piratavimo lygis siekia 93-95%  (19)

Kompanija Ubisoft atliko savo tyrimą, kurio metu paaiškėjo, jog kiekvienai parduotai licencinei žaidimo kopijai tenka devynios piratinės. Ir nors leidėjas ne kartą buvo aršiai kritikuojamas dėl „abejotinų piratinių priemonių“, kompanija tvirtai ketina laikytis savo pozicijų.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Mes iš tikrųjų norime plėtoti PC žaidimų rinką, ir "Free-2-Play" modelis – tai vienas iš būdų tikslui pasiekti. Maždaug 5-7% žaidėjų pasiruošę mokėti už tai, kad būtų gautos papildomos galimybės nemokamuose žaidimuose. Maždaug tiek pat žmonių perka licencinius žaidimus, tuo tarpu kiti užsiima piratavimu. Tai yra maždaug 93-95%. Tai praktiškai tolygu tam, jog vartotojai žaidžia nemokamai“, – pareiškė "Ubisoft" vadovas Yves Guillemot.

Kompanijos galvos teigimu, "Ubisoft" planuoja dalinai sukoncentruoti savo jėgas į sąlyginai nemokamų žaidimų sritį. Juose žaidėjai pirktų papildomus virtualius daiktus savarankiškai. Tokiu būdu, Yves Guillemot mano, jog "free-to-play" sistema leistų atpirkti įdėtus į žaidimų kūrimą resursus ir leistų toliau plėtotis žaidimų industrijai.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Faceit.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (19)

Susijusios žymos: