Izraelyje galima pajodinėti ant asiliuko su "integruotu Wi-Fi" (Video)  (2)

Panašu, jog greitai mes turėsime galimybę prisijungti prie Interneto, jodinėdami ant gyvūno ir kartu nenaudodami jokių papildomų įrenginių. Istorinis pramogų parkas, esantis Izraelyje, ketina suteikti vartotojams galimybę siųsti Twitter žinutes, elektroninius laiškus, siųsti fotografijas sėdint… ant asiliuko nugaros.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Parkas, žinomas pavadinimu Kfar Kedem, ketina istoriškai atgaivinti pirmuosius kelis mūsų eros amžius, tačiau kartu nenori atsisakyti ir šiuolaikinių technologijų. Šiuo metu tik penki iš trisdešimties asiliukų, kuriuos turi parkas, aprūpinti bevieliais maršrutizatoriais, tačiau parko vadybininkas Menachem Goldberg jau pareiškė, jog ketina „integruoti“ Wi-Fi ryšį ir į kitus gyvūnus.

Prieigą prie interneto bus galima gauti viso parko teritorijoje. Tokiu būdu, iškylos ant asiliuko nugaros metu (kelionė truks nuo 30 iki 60 minučių) bus galima be jokių apribojimų savo įspūdžiais dalintis su draugais. Jei tik projektas pasiseks, matyt, sulauksime ir „sensorinių“ keturkojų. Daugiau apie šį sumanymą žiūrėkite tolesniame video:

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Faceit.lt
(1)
(0)
(1)

Komentarai (2)