Gandai: Kaip žaidimai, programos ir video atrodys naujajame „Apple iPhone“? (Video)  (3)

Kai „Apple iPhone“ buvo pristatytas 2007 metais, 3,5 colio ekrano įrenginys buvo laikomas dideliu. Tuometiniai potencialūs „iPhone žudikai“, tokie kaip „LG Voyager“ ir „Samsung Instinct“ turėjo mažesnius ekranus. 2009 lapkritį „HTC HD2“ pakelė ekrano įstrižainės „lubas“ iki 4,3 colio. O „Apple iPhone“ ir toliau išlaikė savo 3,5 colius.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Kai pasirodė „Motorola Droid“ su 3,7 colių ekranu ir aplenkė „Apple iPhone“, „Android“ modeliai daugiau jau nebežiūrėjo atgal. „Motorola Droid X“ jau turėjo 4,3 colio ekraną. „Samsung Galaxy S III“ turi 4,8 colio ekraną, „Samsung Galaxy Note“ ekrano įstrižainė siekia net 5,3 colio, o „Samsung Galaxy Note II“ ekranas pasiekė jau 5,5 colio.

Gana nemažai nusivylimo sulaukė „Apple iPhone 4S“, kuris turėto tą patį 3,5 colio ekraną. „Apple“ paaiškino, kad to priežastis – kad būtų patogu vartotojui pasiekti visas ekrano vietas nykščiu, laikant įrenginį viena ranka. Bet kaip parodė „Samsung Galaxy S III“ ir „Samsung Galaxy Note“ sėkmė, žmonės norėjo didesnių ekranų.  Abiejų modelių buvo parduota daugiau nei 10 milijonų vienetų.

„Apple“ tikriausiai pajuto, kad jai nebeliko jokio kito sprendimo, kaip tik padidinti „Apple iPhone“ ekrano įstrižaine bent jau iki 4 colių. Horizontali rezoliucija turėtų išlikti nepakitusi, o vertikali rezoliucija turėtų padidėti, todėl ekranas bus aukštesnis. Pasak gandų, naujoje „iPhone“ rezoliucija turėtų būti 640 x 1136. Išlaikytas 16:9 ekrano santykis, kuris naudojamas daugumoje plačiaekranių televizorių ir monitorių, sakoma, kad tai idealu filmams, tačiau kaip žaidimai ir programos? „MacRumors“ parengė nedidelį vaizdo siužetą, kuriame parodo, kaip, jų manymu, programos, žaidimai ir video atrodys šeštosios kartos „Apple iPhone“.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Mobili.lt
Mobili.lt
Autoriai: Viktorija Skučaitė
(0)
(0)
(0)

Komentarai (3)

Susijusios žymos: