"IDF 2012": "Intel Haswell GT3" grafika be vargo įveikia "Skyrim" reikalavimus (Video)  (1)

Renginio "Intel IDF 2012" metu daugelis dalyvių galėjo susipažinti su darbine sistema, kuri turėjo "Intel Haswell" architektūros mikroprocesorių. Šiuo kompiuteriu buvo demonstruojama, kaip naujosios kartos integruotosios grafikos posistemė susitvarko su šiuolaikinių kompiuterinių žaidimų reikalavimais.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Teisingiau būtų teigti, jog ta buvo sistema su mobiliuoju procesoriumi–flagmanu, kadangi integruota grafika GT3 bus įdiegta tik galinguose CPU, kurie skirti mobiliosioms sistemoms. Šalia "Haswell" testinio stendo buvo patalpintas dar vienas kompiuteris, kurio pagrindą sudarė įrenginys su dabartiniu "Ivy Bridge" procesoriumi ir "Intel HD Graphics 4000" integruotąja grafika. Kompanijos "Intel" atstovai, norėdami pademonstruoti savo naujojo sprendimo GT3 dvigubą pranašumą prieš dabartinį "Intel HD 4000", abiejose sistemose paleido žaidimą "The Elder Scrolls V: Skyrim".

Aišku, iš pradžių žurnalistai labai ilgai žiūrėjo į vaizdą ekranuose ir negalėjo patikėti: sistemos susidorojo daugmaž vienodai, o žadėto pranašumo nebuvo matyti. Negi visus "Intel" bandė apgauti?

Žurnalistai iš internetinio portalo "Dailytech" atliko savo nedidelį tyrimą ir išsiaiškino, jog palyginimas vyko su skirtingais nustatymais. Jei "Intel HD Graphivs 4000" vaizdo turėjo išvesti į monitorių su 1366×768 raiška, o žaidimo grafikos kokybiniai nustatymai buvo vidutiniai, tai procesoriuje "Haswell" esanti GT3 grafikos posistemė turėjo susitvarkyti su sudėtingesne užduotimi: raiška – "Full HD" (1920×1080), o vaizdo kokybės nustatymai – maksimalūs. Galbūt kas nors iš žurnalistų vizualiai galės išmatuoti ir kadrų per sekundę skaičių?


 
FACEIT.LT – IT Naujienos
Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Faceit.lt
(1)
(1)
(0)

Komentarai (1)

Susijusios žymos: