"Facebook" nuo šiol bus integruotas su "debesų" talpykla "Dropbox"  (0)

Socialinis tinklas "Facebook" dabar galės pasigirti integracija su „debesų“ talpykla "Dropbox": vartotojai nuo šiol gali apsikeisti savo failais, saugomais „debesyje“, per socialiniame tinkle esančias grupes. Prieigą prie naujos funkcijos artimiausiu metu gaus visi "Facebook" vartotojai.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Dabar jūs galite keistis įrašais su savo mokslų grupe, pridėti naują rungtynių tvarkaraštį prie savo krepšinio komandos grupės arba publikuoti vaizdo įrašą į savo šeimos grupę žaibo greičiu ir iš kur panorėjus“, – savo kompanijos tinklaraštyje parašė "Dropbox" inžinierius Chris Varenhorst. Norėdamas pasidalinti failu, vartotojas turėtų paspausti mygtuką „Pridėti failą“ viršutinėje grupės puslapio dalyje ir pasirinkti atitinkamą opciją. Grupės nariai galės pažymėti patinkančius failus visiems jau įprastu „Patinka“(„Like“), komentuoti juos ir keistis su draugais, o visi pokyčiai, atliekami failuose, automatiškai atsinaujins „debesyse“.

Kompanija taip pat pridūrė, ir toliau ketina bendradarbiauti su "Facebook": „Mes iš tikrųjų džiaugiamės šios funkcijos startu ir visuomet ieškome naujų būdų pagerinti apsikeitimą bei bendro darbo galimybę“. Nauja galimybė taps puikia pamaina senąjai, atsiradusiai socialiniame tinkle dar gegužės mėnesį: integracijos su "Dropbox" dėka vartotojams netgi nereikės išeiti iš socialinio tinklo ir atlikti kitų papildomų veiksmų.

FACEIT.LT – IT Naujienos
Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Faceit.lt
(1)
(0)
(1)

Komentarai (0)