"Nokia" žemėlapius naudos automobilių gigantai BMW ir "Mercedes"  (3)

Tarptautinės automobilių parodos "Paris Auto Show 2012", vykstančios Paryžiuje (Prancūzija), metu keletas puikiai žinomų automobilių pramonės kompanijų pasirašė susitarimus su korporacija "Nokia", numatančius galimybę naudoti suomių navigacinę sistemą tam tikruose automobilių modeliuose.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Tai leidžia daryti išvadas, jog greitu metu platforma turėtų pasirodyti kai kuriose BMW, "Mercedes", "Volkswagen" ir "Hyundai" transporto priemonėse. Be minėtųjų kompanijų, "Nokia" sudarė sutartis ir su navigacinės programinės įrangos kūrėja "Garmin", o taip pat su integruojamos automobilinės garso įrangos gamintoja "Pioneer". Automobilinės navigacijos sistema praneš vartotojui informaciją apie situaciją keliuose, taip pat pateiks duomenų apie ekonomiškiausius maršrutus, kelio ženklus, bus palaikomas ir balsu valdoma navigacija.

Mes manome, jog "Nokia Location & Commerce" yra unikalus produktas, kurį automobilių gamintojai ir kiti rinkos dalyviai gali integruoti į savo sistemas, kad klientai gautų kuo kokybiškesnę navigaciją. Šiandien vairuotojai ieško būdų ne tik kaip gauti maršrutą nuo taško A į tašką B, bet ir informaciją apie kamščius, netoli esančias lankytinas vietas, taip pat kitus duomenis, kurie jiems leistų pajusti vairavimo malonumą, o ne paverstų šį procesą į rutiną. Mes pateikiame savo sprendimą, kad vartotojai gautų daugiau galimybių, pradedant navigacija ir baigiant saugumu bei pramogomis“, – papasakojo "Nokia Location & Commerce" padalinio viceprezidentas Bruno Bourguet.

Finansinės susitarimų pusės neatskleidžia nė viena iš kompanijų. Daugiau informacijos, matyt, gausime tuomet, kai kompanija "Nokia" praneš savo finansinius ketvirčio rezultatus.

 

FACEIT.LT – IT Naujienos
Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Faceit.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (3)