"Lockitron" – telefonu valdomas durų užraktas (Video)  (7)

Ar kada pagalvojote kaip būtų patogu, kad durys pačios atsirakintų jums priėjus? O galbūt turite dalintis vienu raktu ir reikia derintis prie kitų žmonių? Su „Lockitron“ šios problemos išnyksta. Keletą metų gyvuojantis projektas pristatė atnaujintą „Lockitron“ išmaniojo durų užrakto sistemą.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Lockitron“ paruošti naudojimui itin paprasta, o valdyti dar paprasčiau – užtenka išmaniojo telefono. „Lockitron“ montuojamas ant esamo užrakto, todėl norint lengvai ir paprastai užrakinėti duris, nereikia keisti įmontuotos spynos.

„Lockitron“ naudoja „Wi-Fi“ ryšį, todėl spyną galima atrakinti iš bet kurios pasaulio vietos, jei tik turite telefoną ir interneto ryšį. Vienu užraktu gali naudotis neribotas skaičius žmonių, todėl toks sprendimas tinkamas biuro ar kitoms durims, kurias naudoja didelis skaičius vartotojų.

„Lockitron“ turi integruotą „Bluetooth 4.0“, todėl jums net nereikia galvoti apie durų atrakinimą. Telefonas „Bluetooth“ ryšiu duris atrakina jums priartėjus. Užrakte įdiegtas NFC jutiklis pastebi, jei kažkas beldžiasi į duris arba jos atrakinamos raktu, o tuomet išsiunčia pranešimą į telefoną. „Lockitron“ naudoja 4 AA baterijas, kurių užtenka vieniems metams, o artejant prie išsikrovimo ribos – išsiunčiamas apie tai informuojantis pranešimas į telefoną.

Užsisakyti ir rezervuoti „Lockitron“ sistemą galima jau dabar už 150 JAV dolerių (400 Lt). Gamintojai žada, kad pirmieji naujos kartos užraktai, vartotojus pasieks jau kovo mėnesį. Daugiau apie gaminį ir jo veikimą žiūrėkite tolesniame video:

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: androidzona.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (7)