Taline rengiama žaidimų kūrėjų paroda ir konferencija "Intergame 2013"  (0)

„Lėtieji“ estai vėl demonstruoja pro-aktyvumą ir pirmieji Baltijos šalyse organizuoja parodą ir konferencijų ciklą dedikuotą žaidimų pramonei, žaidimų kūrėjams ir žaidėjams.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

INTERGAME 2013 - tai IGExpo projekto rėmuose organizuojama konferencija žaidimų kūrėjams, kuri vyks 2013–ųjų metų sausio 31 – vasario 2 dienomis. Tai pirmasis tokio pobūdžio renginys Estijoje ir Baltijos šalyse, tad žengdami pirmuosius žingsnius, organizatoriai tikisi išskirtinio dėmesio.

Šių metų renginys organizuojamas susitelkiant į regionines realijas. Išskirtinis dėmesys bus skirtas žaidimų kūrėjams iš kaimyninių, šiaurės ir rytų Europos valstybių. Nepaisant to, organizatoriai tikisi sulaukti ir atstovų iš vakarų, juolab, kad pirmąjį renginį remia daugeliui jau gerai žinomos įmonės ir organizacijos — EGDF, Triobet, Unity, Olympic-Online, H2games, Boolba labs, HBM, GameFounders, Aurora Interactive ir kiti.

Jei esate žaidimų kūrėjai, leidėjai ar tiesiog domitės žaidimais — INTERGAME 2013 yra renginys, kurį turėtumėte įtraukti į savo dienotvarkę, jau vien dėl to, kad jis vyks visai greta, o tai suteikia puikią progą susipažinti su regiono realijomis ir užmegzti naudingų kontaktų.

INTERGAME 2013 programa padalinta į dvi zonas — verslo ir pramogų. Verslo zonoje esantys dalyviai turės unikalią galimybę susitikti su bendraminčiais ar būsimais partneriais, išplėsti savo verslo perspektyvas. Tai ypač aktualu tik tam tikroje siauroje sferoje besispecializuojančioms komandoms, ieškančioms partnerių visaverčių projektų kūrimui ar tiesiog savo paslaugų pardavimui.

Pramogų zonoje parodos svečiai galės susipažinti su regione vykdomais projektais ir jų kūrėjais. Vienas iš pagrindinių IGExpo projekto tikslų yra švietimas ir verslumo skatinimas. Organizatoriai tikisi, kad neformali pramogų zonos aplinka padės iškomunikuoti šias idėjas.

INTERGAME 2013 konferencijų pažiba turėtų tapti du ypač reikšmingi įvykiai — apvalaus stalo diskusija ir idėjų teikimo konkursas. Apvalaus stalo diskusijai vadovaus Malte Behrmanas, generalinis Europos žaidimų kūrėjų federacijos sekretorius, jo moderuojamos diskusijos tema — „Dabartinė Europos žaidimų industrijos būklė“.

Estai yra įsitikinę, kad geografinė jų šalies padėtis skatina ambicingų projektų gimimą. Būdami tiltu tarp šiaurės ir rytų Europos, estai tikisi įgyti konkurencinį pranašumą ir išnaudoti IGExpo projektą kaip platformą kasmetiniams žaidimų kūrėjų susitikimams rengti.

IGExpo projekto organizatoriai neriboja savęs tik INTERGAME 2013 organizavimu ir yra nusiteikę pasiūlyti daugiau, žaidimų industrijai ar jos segmentams dedikuotų renginių.

Daugiau informacijos:www.igexpo.eu

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (0)