"Samsung" nebegamins ekranų "Apple"  (4)

Bendrovė „Samsung“ pranešė nutrauksianti skystųjų kristalų ekranų, skirtų mobiliesiems įrenginiams, tiekimą „Apple“. Apie tai, remdamasis vienu iš „Samsung“ vadovų, paskelbė dienraštis „Korea Times“. Šaltinio teigimu, „Samsung“ jau sumažino savo skystųjų kristalų ekranų tiekimo bendrovei „Apple“ apimtis.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Tiekimas bus visiškai nutrauktas 2013 metais. „Mes nebeturime galimybių tiekti „Apple“ ekranus su didelėmis nuolaidomis“, – sakė žurnalistams neįvardytas „Samsung“ vadovybės narys. Jis pridūrė,  kad bendradarbiavimas su „Apple“ jau nebėra „Samsung“ finansiškai naudingas.

Kompensuoti „Apple“ užsakymus „Samsung“ tikisi bendradarbiaudama su bendrove „Amazon“, kuri siūlo rinkai planšetes „Kindle Fire“ su LCD ekranais, be to, ekranai bus gaminami ir pačios „Samsung“ mobiliųjų telefonų padaliniui.

„Samsung“ gamina „Apple“ ne tik skystųjų kristalų ekranus, bet ir procesorius bei atminties mikroschemas. „Samsung“ gamyklose, pavyzdžiui, gaminamas procesorius A6, kuris diegiamas į naujuosius „iPhone 5“ išmaniuosius telefonus. Pasak analitikų, „Samsung“ užsakymus LCD ekranų gamybai turėtų perimti kiti „Apple“ partneriai – „LG Display“ ir „Sharp“.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: TV3
TV3
(0)
(0)
(0)

Komentarai (4)