IE ir "Firefox" komandos viena kitai padovanojo tikrus tortus  (2)

Savo neseniai paskelbtoje publikacijoje "Mozilla" darbuotojas Matt Brubeck pranešė, kad "Internet Explorer" kūrėjų komanda tradiciją dovanoti tortą, pasirodžius naujai "Firefox" versijai, pradėjo dar 2006 metais, kai pasirodė "Firefox 2.0" galutinė versija. Nuo to laiko, pasirodžius "Firefox 3" ir "Firefox 4" versijoms, "Mozilla" gaudavo šventinius tortus iš "Microsoft".


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

O perėjus prie šešių savaičių atnaujinimų ciklo, atviro kodo naršyklės kūrėjai ėmė gauti daug pigesnius nedidelius keksus. Debiutavus operacinei sistemai "Windows 8", "Mozilla" kūrėjų komanda nusprendė atgaivinti tradiciją, atnešdami IE kūrėjams tortą naršyklės IE10 debiuto proga. Matt Brubeck užsakė saldumyną su "Firefox" logotipu ir užrašu: „Sveikiname su IE10! Su meile, Mozilla“.

Vienas iš Mozilla darbuotojų Eitan Isaacson kartu su Matt Brubeck ir jo žmona Sara nuvažiavo į "Microsoft" būstinę Redmonde, kur tortas buvo perduotas "Internet Explorer" kūrėjams.

Oficialioje "Twitter" paskyroje IE kūrėjai padėkojo kolegoms, o dar po pusvalandžio "Microsoft" atstovas Michael Bolanpranešė, jog tortas jau suvalgytas (iš cukraus pagamintas "Firefox" logotipas buvo suvalgytas kiek vėliau).

FACEIT.LT – IT Naujienos
Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Faceit.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (2)

Susijusios žymos: