„The Charge Cycle“ – telefonus įkraunantys dviračiai (Video)  (0)

Įsivaizduokite, kad vaikštinėjant senamiesčiu jums staiga išsikrauna telefonas. Situacija tikrai nepavydėtina, ypač jei netrukus kažkam turėjote paskambinti. Kad išspręstų šią visuotinę problemą, grupelė inžinierių ir programuotojų pradėjo ieškoti investuotojų projektui, pavadintam „The Charge Cycle“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Jei per artimiausią mėnesį kūrėjams pavyks surinkti 50 tūkst. JAV dolerių investicijų portale Kickstarter.com, jie žada bent trisdešimtyje Niujorko vietų pastatyti po dviratį, ant kurio atsisėdę visi norintieji galėtų pasikrauti savo „iPhone“ telefonus. Idėja tikrai paprasta ir visiškai „žalia“, kaip ir patys dviračiai. Telefonų įkrovimui naudojama tik jo savininko minant pedalus sukurta energija.

Galima įžvelgti net ne vieną „The Charge Cycle“ projekto pliusą: tai linksma, tai sveika, tai patogu ir greita. Penkias minutes pedalus pamynęs asmuo ne tik sudegins kelis šimtus kalorijų, bet ir įkraus savo telefono bateriją 5 procentais.

Reikia tik tikėtis, kad projekto autoriams pavyks surinkti reikiamą kiekį investicijų ir netruks dviračiai paplis po visą pasaulį. Klausimas tik, ar jų Lietuvoje neištiktų oranžinių dviračių likimas?

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: ITNaujienos
ITNaujienos
(9)
(0)
(17)

Komentarai (0)