Teigiama, kad „Apple“ jau pradėjo darbus prie „iPhone 5S”  (19)

Kinų kalba rašomas ir gana populiarus leidinys „Commercial Times“ praneša, jog kompanija „Apple“ jau pradėjo darbus prie naujos „Apple iPhone 5“ išmaniojo telefono versijos, kurios vardas yra „iPhone 5S“, o bandomuosius gaminius pradės gaminti šių metų gruodį.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Nepaisant to fakto, jog „Apple“ šiuo metu susiduria su „iPhone 5“ išmaniųjų telefonų stygiumi, nes partneris „Foxconn“ tiesiog nesugeba patenkinti paklausos, kompanija netrukus savo partneriams lieps pradėti gaminti komponentus, kurie bus skirti „iPhone 5S” modeliui.

Tai telieka gandų lygyje, tačiau „Apple iPhone 5S“ tikimasi jau gana greitai, tiksliau priartėjus kitų metų antrajam ketvirčiui. Tas pats „Commercial Times“ priduria, jog kiek vėliau pasirodys ir naujasis „Apple iPad Mini“, kuris skirsis nuo esamo tuo, jog turės aukštos raiškos „Apple Retina“ ekraną.

Galime priminti, jog „Apple iPhone 5“ pasirodė šių metų rugsėjo mėnesį, o du nauji „Apple iPad“ šeimos produktai, tai yra „Apple iPad 4“ bei „Apple iPad Mini“, buvo pristatyti spalio pabaigoje. Praėjusios kartos „Apple iPad 3“, tuo tarpu, buvo pristatytas taip pat šiais metais, kovo mėnesį.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(31)
(0)
(20)

Komentarai (19)