Pasitraukia „Microsoft Windows“ padalinio vadovas S. Sinofsky  (0)

Pranešama, kad Stevenas Sinofsky, „Microsoft Windows“ ir „Windows Live“ divizijų prezidentas, pasitraukia iš „Microsoft“. Tai jau antras gana svarbaus darbuotojo pasitraukimas iš IT kompanijų pastaruoju metu, įskaitant taip pat neseniai pasitraukusį Scottą Forstallą iš „Apple“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Pasitraukimas, teigiama, nėra susijęs su šiek tiek mažesniais, nei tikėtasi, „Windows 8“ operacinės sistemos bei „Microsoft Surface“ planšetinių kompiuterių pardavimais. Tai rezultatas nesutarimų kompanijos viduje, nes daugelis buvo nepatenkinti S. Sinofsky darbu.

Nepaisant to fakto, jog S. Sinofsky „Microsoft“ dirbo dar nuo 1989 metų, o nuo 2009 metų ėjo minėtas „Microsoft Windows“ ir „Windows Live“ divizijų prezidento pareigas, daugelis kitų svarbių žmonių „Microsoft“ skundėsi, jog S. Sinofsky nėra „tikras komandos žaidėjas“, ko būtinai ir reikia kompanijai šiuo metu.

„Microsoft“ vadovas Steve‘as Ballmeris spaudos pranešime trumpai tarė, jog jo vadovaujamai kompanijai reikia susiburti į vieną, tvirtą kumštį bei reguliariai pristatyti atnaujinimus, o visiems nepritariantiems tam kompanijoje vietos neatsiras. Iš S. Sinofsky pareigas perims dvi darbuotojos: Julie Larson-Green bei Tami Reller.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(12)
(0)
(15)

Komentarai (0)