Manoma, kad vis daugiau išmaniųjų telefonų bus galima įkrauti bevieliu būdu  (17)

Viena pirmųjų telefonus gaminančių kompanijų, kuri pristatė bevielio įkrovimo būdą galutiniam vartotojui, buvo suomių „Nokia“, kuri tai reklamuoja su savo flagmanu „Lumia 920”. Labai tikėtina, kad panašiu keliu pasuks ir daugiau išmaniųjų telefonų gamintojų.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rinkos stebėtojas „DigiTimes“ pažymi, kad daug kompanijų ketina vėliausiai 2013 metų antrajame ketvirtyje pristatyti išmaniuosius telefonus, kurie galės būti įkraunami bevieliu būdu. Į kompanijų būrį, kuris pristatys tokius įrenginius ir priedus, be Nokia įeina ir „Samsung“, „HTC“ bei „LG“.

Tam tikrų veiksmų imasi ir didesnės telekomunikacijų bendrovės. Štai JAV rinkoje veikianti telekomunikacijų bendrovė „Verizon Wireless, kaip pranešama, jau pradėjo siūlyti savo pageidavimu modifikuotus aukštos klasės išmaniuosius, kurie gali būti įkraunami bevieliu būdu.

Naujove neva susidomėjo ir kompanija „Apple“, kuri tiesiog nenorėtų atsilikti nuo bendrų rinkos tendencijų. Labai galimas daiktas, kad artėjantį „Apple iPhone 5S“ telefoną, kaip ir daugelį kitų aukštos klasės išmaniųjų telefonų, kurie pasirodys kitais metais, bus galima įkrauti bevieliu būdu.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(12)
(0)
(9)

Komentarai (17)