"Google Maps" vėl veiks "iPhone" telefonuose  (1)

„Apple“ ir „Google“ mobiliųjų programėlių naudotojus nustebino priimtu sprendimu. Neseniai paaiškėjo, kad „Google Maps“ žemėlapiai vėl veiks „iPhone“ telefonuose.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„The Wall Street Journal“ pranešime buvo teigiama, kad „Google“ išleido bandomąją žemėlapių versiją, kurią platina žmonėms už įmonės ribų. Programos kūrėjai nori įsitikinti, ar patobulinta versija įdomi naudotojams, o tik tuomet su trenksmu grįžti į „App Store“ interneto parduotuvę.

„Apple“ atstovai apie šį sprendimą plačiau kalbėti nenorėjo. Kiek atviresni buvo „Google“ darbuotojai. „Tikime, kad „Google Maps“ yra tiksliausią ir išsamiausią informaciją suteikianti žemėlapių programa, kuria paprasta naudotis. Be to, norime, kad šia programėle galėtų naudotis kiekvienas, nesvarbu kokį prietaisą ar operacinę sistemą naudoja.“

„Apple“ atstovai rugsėjo mėnesį atsisakė „Google“ teikiamų paslaugų tikėdamiesi, kad naujoji „Apple Maps“ žemėlapių sistema sulauks teigiamų įvertinimų, tačiau naujieji žemėlapiai patyrė fiasko.

Tie, kuriems „Google Maps“ programa nepatiks, ir toliau galės naudotis „Apple Maps“ žemėlapių sistema, kuri veikia visuose „iPhone“ telefonuose.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: ITNaujienos
ITNaujienos
(21)
(0)
(21)

Komentarai (1)