AMD: Mes ir toliau leisime laisvai keisti procesorius  (0)

Pasirodžius pranešimams, kad po „Haswell“ centrinių procesorių nurašymo lustų gamybos gigantas „Intel“ pradės siūlyti procesorius tik BGA standarte, kas reiškia, jog procesoriai bus nebe įdedami, tačiau įlituojami, visi laukė to, ką pasakys kompanijos konkurentas AMD.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Visgi reikėtų atkreipti dėmesį į tai, jog „Intel“ kol kas nepanoro nei paneigti, nei patvirtinti sklandančių gandų, kurie yra susiję su 2014 metais pasirodysiančiais procesoriais, tačiau konkurentas AMD šią situaciją pakomentavo ir patvirtino, jog ir toliau leis laisvai keisti savo procesorius.

„Kompanija AMD turi ilgą istoriją kaip gamintojas, kuris palaiko entuziastų rinką su mums įprastinais bei APU tipo procesoriais, kurie yra pritaikyti ypač plačiam pagrindinių plokščių spektrui. Mes tai tęsime ir 2013 bei 2014 metais su naujos kartos APU tipo bei „FX” serijos procesoriais. Mes neturime planų pereiti tik prie BGA standarto, apie ką šiuo metu kalba žiniasklaida.”, - sakė Chrisas Hookas, AMD atstovas.

Atsižvelgiant į esamą AMD padėtį, sunku prognozuoti, kaip kompanijos produktų linija atrodys 2014 metais, nes aktyviai kalbama apie gamintojo pardavimą. Kad ir kaip bebūtų, paskutiniai pranešimai, jog AMD ir toliau plėtos x86 architektūros procesorius, o vartotojams taipogi leis laisvai keisti centrinius procesorius bent jau artimiausius pora metų, rodo kompanijos norą išlaikyti pasirinktą ateities strategiją.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(9)
(0)
(9)

Komentarai (0)

Susijusios žymos: