„Apple“ dalį savo kompiuterių gamybos perkels į JAV  (5)

Kalbėdamas su televizija „NBC“, kuri ir aprašė buvusį pokalbį, dabartinis kompanijos „Apple“ vadovas Timas Cookas pasakė, jog jo įmonė stengiasi vis daugiau veiklos vykdyti savo gimtojoje rinkoje, JAV, taigi dalį savo kompiuterių gamybos iš Kinijos perkels būtent į JAV.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Šiais metais kompanija „Apple“ sulaukė labai daug kritikos dėl prastos produktų surinkimo kokybės. Nepaisant to, jog, pasak T. Cooko, kai kurios dalys yra pagaminamos JAV ir siunčiamos į Kiniją, praktiškai visi „Apple“ produktai surenkami būtent pastarojoje šalyje.

Tai tebus „lašas jūroje“, tačiau T. Cookas patvirtino, jog kažkuri kompanijos asmeninių kompiuterių linija bus išskirtinai gaminama JAV teritorijoje. Kalba eina ne tik apie komponentų gamybą, tačiau ir surinkimą, o ant tokių produktų puikuosis „Made in USA“ užrašas.

Kaip patvirtino „Apple“ vadovas, į asmeninių kompiuterių gamybą JAV bus investuota daugiau kaip 100 milijonų JAV dolerių, o kompanija yra pasižadėjusi artimiausioje ateityje sukurti net 600 tūkstančių darbo vietų. Taigi asmeninių kompiuterių gamyba JAV – tik pradžia.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(18)
(0)
(31)

Komentarai (5)