HTC džiaugiasi „gana gerais“ flagmano „Butterfly“ pardavimais  (2)

Telefonų gamintojas HTC tapo pirmuoju, kuris pristatė išmanųjį telefoną su 5 colių įstrižainės ekranu, kuris pasižymi „Full HD“ raiška. Ne vieną vardą turintis įrenginys pasirodo vis daugiau rinkų, o konkurentai dar tik ruošia tokio tipo telefonus kitų metų pradžiai.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Butterfly“ ir „Droid DNA“ vardus turintis išmanusis telefonas visų pirma pasirodė Japonijos rinkoje pirmuoju vardu, kiek vėliau ir JAV antruoju vardu. Šios savaitės pradžioje telefonas pasirodė ir gimtojoje Taivano rinkoje, o HTC atstovas Jackas Tongas per pristatymą pasidžiaugė „gana gerais“ išmaniojo telefono pardavimais Japonijoje ir JAV, bet tikslių skaičių nurodyti, deja, nepanoro.

Vienintelė HTC flagmano problema yra to, jog jis yra prieinamas tik keliose rinkose, kas, be jokios abejonės, jo pardavimų skaičiaus nepadidina. Jei kompanija nesuskubs, netrukus pasirodę „Samsung“ ir LG modeliai tiesiog užgoš „HTC Butterfly“ spindesį. Pastarojo modelio kol kas negalima įsigyti ir Europoje, o kada jis pasirodys Senajame žemyne - nėra aišku, bet jo tikimasi kitų metų pradžioje.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(6)
(0)
(4)

Komentarai (2)

Susijusios žymos: