„Samsung“ ruošia „Galaxy Note III“ su dar didesniu ekranu?  (12)

Šaltinių teigimu, kompanija „Samsung“ yra suplanavusi 2013 m. išleisti naujos kartos išmaniojo telefono ir planšetinio kompiuterio hibridą „Galaxy Note III“. Šį kartą trečiosios kartos mobilusis įrenginys tikrai bus panašesnis į planšetę, nei į telefoną, kadangi ekrano įstrižainė žada būti dar didesnė, nei ta užsimojo padaryti konkurentai „Huawei“ ar „Sony“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Pranešama, jog išmanusis telefonas gaus net 6,3″ įstrižainės jutiklinį ekraną. Palyginimui: pirmos kartos „Galaxy Note“ ekranas buvo 5,3″ įstrižainės, tuo tarpu antros kartos „Galaxy Note“ ūgtelėjo iki 5,5“.

„Galaxy Note III“ ekranas, kaip ir buvo galima tikėtis, greičiausiai turės organinių šviesos diodų matricą. Jos raiška kol kas tiksliai nežinoma, tačiau sprendžiant iš ateinančių metų tendencijų, tikėtina, kad ji atitiks Full HD formatą (1920×1080).

Atsižvelgiant į padidėjusį ekraną, naujokui tikrai prireiks daug talpesnio akumuliatoriaus. Dabartinis „Galaxy Note II“ turi 3100 mAh talpos bateriją, kurios, gamintojo teigimu, užtenka iki 35 valandų, kalbantis telefonu 2G tinkle, arba iki 16 valandų – 3G tinkle.

Priminsime, kad kompanija „Samsung“ visai neseniai pasigyrė per du pirmuosius prekybos mėnesius visame pasaulyje pardavusi daugiau nei 5 mln. „Galaxy Note II“ egzempliorių. Taigi reikia suprasti, kad korėjiečių kompanijos tiki savo mobiliųjų įrenginių ekranų didinimo taktika. Ar pasiteisins ji ir 2013 m., parodys laikas.

FACEIT. LT – IT Naujienos
Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Faceit.lt
(9)
(0)
(5)

Komentarai (12)

Susijusios žymos: