Oficialiai anonsuotas "Samsung Galaxy Grand"  (9)

Kompanija "Samsung" oficialiai pristatė savo naują išmanųjį telefoną "Samsung Galaxy Grand", apie kurie visai neseniai ėmė sklandyti įvairiausio pobūdžio gandai. Tiesa, dabar vienus jų galima drąsiai paneigti, o kitus – patvirtini. Kaip ir buvo galima tikėtis, mobilusis įrenginys gavo gana didelį ekraną, flagmanams būdingą dizainą, tačiau gana kuklias aparatines specifikacijas.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

"Samsung Galaxy Grand" turės 5 colių įstrižainės 800 x 480 taškų raiškos TFT sensorinį ekraną su Multi-Touch technologijos palaikymu, dviejų branduolių 1,2 GHz taktiniu dažniu veikiantį mikroprocesorių, 1 GB operatyviosios atminties, 8 GB integruotą duomenų kaupiklį, kurį galima praplėsti iki 64 GB talpos microSD atminties kortelės dėka.

Išmanusis telefonas taip pat gavo 8 MP raiškos kamerą su LED blykste nugarinėje dalyje ir 2 MP raiškos kamerą priekyje, galinčia filmuoti HD 720p režimu, Wi-Fi, Bluetooth 4.0 modulius, GPS imtuvą, visą eilę sensorių (akselerometrą, giroskopą, atstumo ir apšvietimo daviklius), 2100 mAh talpos bateriją. Įrenginio matmenys – 143,5 х 76,9 х 9,6 mm, svoris – 162 gramai. Įdiegta operacinė sistema "Android 4.1.2 Jelly Bean".

Iš pradžių rinką pasieks modifikacija "Samsung Galaxy Grand Duos", kuri vienu metu palaiko dvi SIM korteles, o vėliau debiutuos ir variantas su viena SIM. Apie tikslią debiuto datą ir kainas, šaltinių teigimu, šaltinis greičiausiai praneš sausio pradžioje įvyksiančioje parodoje CES 2013.


FACEIT.LT – IT Naujienos
Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Faceit.lt
(4)
(0)
(2)

Komentarai (9)

Susijusios žymos: